31/5-09 -- Fullt upp idag!

Hejhej! Har inte hunnit skriva något innan idag, för jag sov ju hos Rebecka och sen skulle vi spela match mot Spånga, vi vann :D 3-2 till oss :D Vi är bäst xD!<3 Sen så var jag lite med Rebecka efter, men sen vid halv fyra så skulle jag hem och laga mat, dt är ju mors dag så jag tänkte grilla och det tar ju ett tag, det blev iallafall jätte gott :).
 Ah sen så nu sitter jag vid datan och skriver här i bloggen, men jag ska nog snart sova, jag är ganska trött :).

(Vill se New moon trialen :D<333333)

Hur många är det som har strömavbrott nu*?, det är skit irretarande, man kan ju typ inte göra något, tur att man ahr en laptop :D!

 Jag loch Rebecka idag, föresten kan du skicka några bilder till  mig? :)<3

30/5-09 -- "Nej!?"

Hehehehe, nu är jag hos Rebecka vi har spelat minigolf, jag vann xD jag fick 49 och Rebecka 54 xD sämst! :D.
Sen när vi skulle gå tillbaka hem till Rebecka så skulle vi gå in och köpa dricka på Ica, när vi skulle betala så hände en liten rolig grej, (jag skriver som personer);

Rebecka; "la fram grejerna"
Icatanten;
det blir 31,50.
Rebecka;
"la fram 30.00 kronor"
Icatanten;
1.50 också.
Rebecka;
Nej!?
Jag;
"MOHAHAHAHA!"
Icatanten;
Nej!? haha, "jag vill inte!" (hon driver med Rebecka)
1 MINUT SENARE
Rebecka;
Fattade vad som var fel "la in en tia till & fick tillbaka 8.50"
Rebecka &
Jag; MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA "Gick ut från Ica"

HAHA, ni kanske inte fattar så bra, men det var iallafall skita kul xD Eller hur Rebecka!?
Så nu kanske ni fattar rubriken också :D.

Ha en bra lördag, nu ska vi se på Robinson  :D, heja JARMO!<3


30/5-09 -- Orkade inte skriva igår ;)<3

Tjuhojsan, idag har jag spelat fotbollsmatch mot Sollentuna UNT, vi vann :D med 3-2, jihuu, vi spelade skit bra andra halvleken, tänk om vi alltid skulle spela så, då skulle vi fan äga xD haha. Första halvleken så gorde dom två mål och
vi inga och sen andra halvleken så gorde vi tre mål, det andra målet kom typ en minut efter det första så kändes det
jättebra :D.
Ikväll ska jag sova hos Rebecka :D. Ikväll är det även Robinson, hoppas att vi kan se på det :).
Imorn ska jag spela fotbollsmatch, det är samling kvart i tio, Rebecka ska också spela den matchen så vi går dit tillsammans :).


Eftersom att jag inte skrev igår så kan jag berätta vad som hände nu; Igår var jag i skolan och det var tråkigt och sen
åkte jag och Rebecka till täby och där köpte jag en vit tunika typ från H&M, ska se om jag hittar en bild på den, annars
kan jag lägga in en bild på min tunika nån gång ;). Sen så hände det inte så mycket mer :)<3. Jag ska typ ha den tunikan på skolavslutningen :)<3

en sån tunika var det :), bilden ser ganska konstig ut för att den har svart bakgrund "/.

13 Dagar kvar till sommarlov! :D<3

Någon?<3


28/5-09 -- Jobbig dag i skolan "/

Usch vad jobbigt det är att gå i skolan. Imorgon har vi liksom matteprov, och jag suuuger på allt i matte!! Aja idag har jag varit i skolan, inget har varit speciellt kul då, jag kunde inte äns vara med på idrotten, för att jag är sjuk och jag får inte heller spela match ikväll, fan det SUGER!!!

Kollar just nu på top model, jag har varit ute med Ozzy så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på "/.

(Saknar dig oxå Matilda
<333)

Juste, asso jag är sugen på att ha en tävling i min blogg, men kan inte komma på just vilken, vad tycker ni att jag ska ha för tävling? :)<3

Ha en bra fredag imorgon! :)<3


27/5-09 -- Skola imorn

Har varit hemma idag också, men imorn ska jag till skolan. Idag har jag inte gjort så mycket, mest bara slappat.
Just nu kollar jag på Champions League-finalen, jag hejar på Manchester United, hoppas att dom vinner ;). Viste är Barcelona också skit bra, men av dom så är det självklart Manchester United :D. Fast nu i halvtid så ligger dom under med ett mål, BAJS!

Ska kolla klart nu och sen sova, HEJA MANCHESTER UNITED!!!


27/5-09 -- Bilder från New moon! <333






 









"källa"

26/5-09 -- Hemma från Spanien (och sjuk "/)

Hejhej! Igår kom jag hem från Spanien, jag hade det iallafall skit kul där, vi kollade på FC Barcelona - CA Osasuna, solade, badade, tränade, spelade strandfotboll, och massor med annat skoj! :D.
I förigår fick jag solsting på träningen, jag fick skit ont i huvudet och mådde illa, men illamåendet gick över men jag kallsvettades och hade ont i huvudet och så hade jag feber den på kvällen och igår och idag, det är skit jobbigt :(.


När vi kollade på Barcamatchen så satt jag, Erica och Rebecka högs upp i hela Camp Nou, skit coolt xD, haha Camp Nou är ju typ tre gånger så stor som Råsunda. Det var verkligen skit kul där, alla var helt CRAZY, speciellt två, xD eller  hur Erica!? ;) haha. Barca förlorade matchen med 0-1 "/, men dom fick ju pokalen för att dom vann serien, så då var det ju versta festen i Barca, skit många raketer och sånt ;).

Ska se till att ni får lite bilder nu så att jag inte skriver för mycket så att ni tröttnar xD, haha, ni förstår nog ändå det mesta om ni får se bilder :).

        

1: Precis kommit till Spanien
2: "Välkommen till Barcelona"
3: Poolen vid vårt rum
4: Några i laget
5: Palmerna på vägen till havet
6: En som var skit grym på att kicka
7: En som var grymmare på att kicka ;)
8: Camp Nou
9: Barca "the winners"


Ni får fler bilder någon annan gång, jag har liksom tagit 693 bilder under resan och detta var bara 9 av dom ;).


Ha det bra!<3


20/5-09 -- Imorgon drar jag till...

... Spanien! :D, det kommer bli skit kul :D. Imorgon ska vi träffas klockan sex på Arlanda, så vi måste typ åka vid fem, fyfan vad trött jag kommer att vara, och så kommer jag säkert inte kunna somna ikväll för att jag så gärna vill dit :D.
Imorgon ska jag först gå upp typ vid fyra och sen ska vi hämta Rebecka och sen åka till Arlanda, och från Arlanda så ska vi åka till Spanien :D, fyfan så kul!

Som ni kanske fattar så måste jag typ gå och lägga mig snart så detta blir sista inlägget innan Spanien, för när jag är där så kommer jag ju inte kunna skriva i bloggen, men ni får gärna kommentera ändå ;)<3.

Hoppas ni får det bra här i Sverige, för det kommer iallafall jag ha i Spanien :D<333!

1 Natt kvar tills Spanien :D<333!

Hej då!<33333


19/5-09 -- Snackat med Rebecka :)<3

Har precis snackat i telefon med Rebecka, jag vet inte riktigt vad vi snackade om (som vanligt xD), haha. Imorgon ska vi köra Laserdome i skolan och sen ska vi till Skansen, Laserdome kommer säkert bli skit kul, men skansen brukar ju vara lite sådära "/ hehe. Skönt att slippa gå i skolan iallafall :D.

Idag i skolan spelade vi ju fotboll, mitt lag ägde allt och alla, NOOOT, xD haha vi kom på 4/4 plats xD, fett sämst ju! xD

Igår glömde jag berätta att jag varit i täby, och då köpte jag några saker som ni får läsa här;
*Grå tröja med tryck - Gina tricot
*Vit "tunika" - Gina tricot
*Vit/svart randig tröja - Gina tricot
*Solskydds kräm
*Schamp och balsam
*Fotbollsstrumpor
*Tuggummi


Ah det var väll typ det, ni får säkert någon bild på kläderna någon annan gång :D
Jag skulle igenkligen åka dit för att köpa grejer till Spanien och det gorde jag ju oxå, men sen så köpte jag ju två tröjor och en tunika också xD, busig jag är, haha.

Efter skolan idag har jag ridit, det var skit kul idag, det är sista gången så vi hade lite tävlingar och vi var bara fyra styckna idag, skit skönt :D.

ÅHHH i övermorgon åker jag till SPANIIIEN :D, skit kuuul!

Två dagar kvar till Spanien! :D<3


18/5-09 -- Fotboll :D<333

Hejhej, detta inlägg kommer att handla väldigt mycket om fotboll, bara så att ni är berädda xD hehe.
Idag har jag varit i skolan och då hade vi idrott och då spelade vi fotboll, det var skit kul, sen så efter skolan så har jag varit på målvaktsträning, det var kul, haha.
Imonrgon ska vi ha fotbollsturnering, alla sjuor ska vara med, till och med Krea :O, nej men det är liksom idrottsdag och så ska Krea-klassen vara med, asso när vi började i Söra så sa dom att vi typ aldrig skulle behöva ha sånnahära idrottsdagar tillsammans med dom, men vi har haft idrottsdagar med dom innan också :/, hehe vad snäll jag känner mig xD hahaha.


ÅHHHHHHHH, vad härligt och kul det kommer bli att åka till SPANIEN på torsdag, JIHUUUU!!!

Just nu kollar jag på Ballar av stål, haha, det är skit kul :D. Hon dendär "Kanin Kokerskan, eller vad hon nu heter, är skit skön, hahaha.

3 Dagar kvar till Spanien :D<33


17/5-09 -- Älskar denna sen i Twilight!<33333333333333


17/5-09 -- Min dag + foton

Hellojsan, idag har jag spelat match, vi förlorade tyvärr med 2-1. Fast deras mål var ganska omöjliga att ta, eller asso första målet så stod alla typ i en klump framför mål när det var hörna och så var det någon i deras lag som sköt och då gick den in. Sen så var det en som sköt en boll precis under ribban och så lång är inte jag ;), haha.

Sen har jag inte gort så mycket, just nu är jag hemma hos mamma och så har jag hittat sladden så att jag kan föra över bilderna, så här får ni sex styckna bilder av alla dom jag tog;

     

4 Dagar kvar till Spanien :D<3

16/5-09 -- LOVELOVELOVE...


16/5-09 -- Hittade inte sladden

Som ni ser på rubriken så hittade jag inte sladden, den kanske är hos mamma, eller det får vi hoppas, jag ska dit imorn så då kan jag kolla ;).

Just nu kollar jag på ESC. Vilka håller med mig om att Turkiets låt lät skit likt Helena Paparizous låt som hon hade för några år sen!? Det är så fult när man hör att det är samma melodi på vissa ställen;).

Någon som såg klart på Robinson? Jag han inte se "Örådet", vem var det som åkte ut? :)<3

Åh jag längtar så jävla mycket till Spanien :D<333

Juste jag gorde en ny header, vad tycks? Fast jag ska bara ha den tills jag kan ladda in de nya bilderna :D.

Ska se klart på ESC nu!  GO SWEDEN!


16/5-09 -- Inte långt kvar till...

... SPANIEN :D<3, På torsdag åker jag och mitt fotbollslag till Spanien, fyfan vad kul det kommer att bli!

Igår skrev jag ju att jag kanske skulle till Täby C idag, men jag pallade inte det så jag var hemma idag istället. När jag har varit hemma så har jag;
*Städat rummet
*Tvättat fotbollskläder
*Kollat så att allt som jag ska ha med till Spanien finns
*Tvättat lite andra kläder
*Varit ute och tagit kort
*Varit ute och spelat fotboll
*Spelat Wii
*Letat efter Denise bikini
*Cyklat hem till mamma och hämtat min måliströja tills imorn


Ja, det var väll allt. Jag skrev ju att jag har varit ute och tagit kort, men jag orkar inte lägga in dom på datan just nu, men jag gör det senare idag, om jag hittar sladden, för det är typ därför jag inte orkat lägga in dom, haha. "konstigt"

Okej, jag har faktiskt hunnit med ganska mycket idag. Snart ska jag kanske ut igen och spela fotboll med Ozzy :). Sen senare ikväll ska jag kolla på
Robinson och Eurovision Song Contest 2009.

Juste denna vecka kommer bli skit skön, på måndag är det bara en vanlig skoladag, sen på tisdag ska vi har fotbolsturnering i skolan, hela dagen, och sen på onsdag ska vi till Laserdome och sen till Skansen, och gissa vad som händer på torsdag!? :D SPANIEEEEEN!!!! Längtar som faaan!

Imorgon ska jag spela match mot Sollentuna United FK, önska mig och mitt lag lycka till :D<3
Nu har jag inte så mycket mer att skriva, men som sagt så kan ni kanske få bilderna senare, eller kanske bara ett till inlägg.

5 Dagar kvar till Spanien! :D<3

15/5-09 -- Imorgon?

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag funderar på att dra till Täby C imorn också, det är dkönt att bara dra runt där och kolla på kläder ;)<3

15/5-09 -- Täby

Idag har jag varit i skolan,vi hade en kort dag, vi började klockan tio över nio och så slutade vi typ vid tjugo i två, för vi hade ingen engelska.
Efter skolan så åkte jag, Rebecka och Erica till Täby C, där köpte jag strumpbyxor och leggings, skulle ju igenkligen köpa bikini, men jag tar min syras gamla ;). När jag kom hem så har jag inte gort så mycket, eller jag klippte av ett par gamla jeans och fixade dom lite så att jag kan ha dom i Spanien nästa vecka :D.


Just nu kollar jag på någon film som går på tv.n, men jag vet inte vad den heter, den är iallafall på kanal fem.




6 Dagar kvar till Spanien :D<3

Dagens outfit


* Vit t-shirt - Gina Tricot
*Svarta leggings - H&M
(Hade även en svart kofta på mig)

Dagens outfit


*Mörkblåa jeansleggings - Gina Tricot
*Vitt linne - Gina Tricot
*Svart peaktröja - Stadium

(Ni får ursäkta den dåliga bildkvalitén)

14/5-09 -- Suck!

Åh, jag hade precis skrivit mitt längsa inlägg någonsin, då min data sttängdes av, fyfan vad sur jag blir. Tyvärr orkar jag inte skriva om allt nu så jag kan berätta lite kort om dt jag skrev och så kan ni få bilder från rasten idag, för då tog jag
skit härliga sommarbilder på några i min klass ;).


Idag i skolan hade vi syslöjd, jag gorde typ inget den lektionen, så den var skön :)... Efter skolan så åkte jag hem och gorde ingeting. Klockan 18.00 Spelade några i mitt lag match på Täby och den åkte jag till maggan för att se, tyvärr förlorade ÅBK med 2-0 :(, men det var bra kämpat av dom. Sen så blev jag typ mobbad av Melvin, Sofias lillebror, asso Rebecka och Melvin stod och "passade" varandra och då frågade jag Melvin om jag också fick vara med, men det fick
jag inte, höhöhö då blidde jag ledsen ;). Haha. Asso han är lite, men jag vet intye riktigt hur gammal han är, hur gammal är han? :D<3

     

6 Dagar kvar till Spanien :)) <3


Grattis Robert Pattinson! 23 år idag! :D♥♥♥






















13/5-09 -- Hemma

Nu har jag kommit hem från Rebecka, eller om man ska säga hem från Sofia ;) Vi var nämligen där efter att jag skrev görra inlägget, så vi tog inga kort utan vi gick hem till Sofia.
Imorgon har vi ingen idrott så vi har sovmorgon, skönt...
Idag på idrotten spelade vi volleyboll, vi hade turnering. Mitt lag var skit tråkigt, jag var med en och han är värsta "vinnarskallen" så han blir skit sur om man gör något fel, alltså så blev han sur på mig ganska ofta ;).

På fredag ska jag till Täby C med Erica och Rebecka, men det har jag kanske redan skrivit xD, haha.

8 Dagar kvar till Spanien!<3 :)


13/5-09 -- Hos Rebecka

Tjuh, nu är jag hos Rebecka, men vi ska snart gå ut och ta lite kort :). Jag skriver mer sen ikväll :D. <3

8 Dagar kvar till Spanien!<3 :)


11/5-09 -- Trött!

Idag har jag varit i skolan och sen har jag haft träning och nu är jag riktigt trött ;), ska snart sova...
Det var skit kul igar, men jag blidde väldigt ledsen när Erica fick migrän och inte kunde följa med, höhö :'(.
Jag åkte dit med Sofia och Amanda, vi åkte Insane, den var skit kul, jag åkte två gånger men sen mådde jag dåligt :(. Amanda ville åka igen, men Sofia tyckte den var läskig och jag mådde inget bra så då ville inte hon åka den.
Men vi bestämde att vi skulle åka dit nån mer gång under sommaren och då kan alla fem åka dit. ( Alla fem = jag, Erica, Rebecka, Sofia och Amanda).
Vi åkte väll det mesta som finns där ;) haha, och jag fick med mig Amanda till att åka frittfall, den är så himla kul :D.


På fredag ska jag till täby med Erica och Rebecka, jag ska köpa shorts och bikini till SPANIEN! hehe...

Jag vill ha jeans shorts, det är skit snyggt,och jag vet ett par jag vill ha, men jag ska se om jag har någon bild ;), hehe. Sen så har jag hitttat en bikini på Stadium, men jag är inte säker på om jag ska köpa den :).
Hittade även en bikini på Gina, här kan ni få en bild på den, underdelen ser lite konstig ut på bilden :O.

God natt!<3

10 Dagar kvar till Spanien!<3 :)


Besök denna bra sida :)

*KLICK*


10/5-09 -- Längtar till...

... Grönan :D. Just nu sitter jag och segar framför datan, och det är ju kanske inte så jätte skoj ;). Men sen ska jag, Erica, Amanda och Sofia till grönan, det kommer bli skit skoj, och det är perfekt att solen skiner :D.
Vad ska ni göra idag då?
Innan jag åker till grönan ska jag göra detta;

[x] Städa rummet!
[ ] Äta frukost!
[ ] Ladda kameran!
[ ] Ladda mobilen!
[x] Skriva ett inlägg!
[ ] Fixa hår och smink!
[ ] Byta om!

Haha inte så mycket gjort än, men ni får ett till inlägg sen, så får vi se om jag har gjort allt då ;)<3.

12 Dagar kvar till Spanien! :)<3.

L
O
V
E

T
W
I
L
I
G
H
T

<
3
3
3
3
3
3
3
3

Jag testar lite olika saker...


Så kul!

Gör detta, så får ni veta mer :D<3


chatt




9/5-09 -- Rubrik?

Tjuhu alla läsare ;). Idag har jag inte gjort så mycket än och det kommer väll inte hända såmycket heller...
Imorgon ska jag, Erica, Amanda och kanske sofia om hon är frisk till grönan, det kommer bli skit kul :D. Hoppas bara att det inte regnar :).


Just nu sitter jag och lyssnar på musik, ska kanske plugga lite matte idag, jag ligger typ efter. "Igen" xD hehe.
Ska kanske ut lite och ta kort, nu när den gråa himlen börjar blåsa bort och solen kommer fram ;).

Ikväll ska vi grilla och sen ska jag nog se på Robinson, vem hejar ni på? Jag vill att Jarmo ska vinna, han är så "gullig" xD haha.

Är det något ni tycker att jag ska skriva om så kan ni ju säga till :), jag behöver lite tips... Ni får ha en bra lördag!<3

12 Dagar kvar till Spanien!<3

8/5-09 -- VINNST!

Jihuu, vi vann. Det var skit bra spelat av oss alla, till slut blev det 4-0 till oss, vi mötte Kista ;). Ska snart duscha sen ska jag läsa lite tror jag :)...

Vart har alla kommentarer tagit vägen? :O


Dagens outfit


*Vitt linne - Gina tricot
*Svart peak tröja - Stadium
*Ljusblåa jeansleggings - Gina tricot

8/5-09 -- Segt!

Hej, om ett tag ska jag byta om till fotbollsmatchen, men just nu kollar jag på "Vänner". Åh vad jobbigt att spela fotbollsmatch en fredagskväll, det är liksom då man brukar ha tid att umgås med vännerna. Någon som vill träfas efter och bara slappa och kolla på film? :) hehe.

Har inte så mycket att berätta, ni får dagens outfit senare idag.

Idag i skolan har inte så mycket hänt. 
Gud vad jag längtar till grönan och Spanien :D...


Glöm inte att fortsätta komentera!<3



Dagens outfit


*Vit t-hirt, med svart tryck på - Gina Tricot
*Svarta leggings - H&M
*Grå kofta - Gina Tricot

De nya kläderna som jag lovade er;

 Ingen bra kvalité, men ni får nöja er med den bilden ;). hehe.
*En vit lång t-hirt med svart ansikte tryck från gina
*Ett par ljusblå jeansleggings från gina

Tunika!







Vad tycker ni om den? Kanske inte världens bästa kvalité på bilderna, men man ser :).

7/5-09 -- Bara två veckor kvar till...

... SPANIEN! Så jävla kul det kommer bli, jag längtar så himla mycket asso.


Idag har jag varit i skolan, vår första lektion var idrott och då körde vi fot boll :). Sen efter idrotten hade vi svenska och sen Slöjd. Jag fick tillbaka min tunika :D, kanske hinner ta en bild senare, men det får vi se :). Sen hade vi lunch, Språk (tyska), matte och bild. Vi fick sluta tidigar från bilden, det var skönt ;).

Senare ska jag på träning, efter träningen har vi möte om Spanien, sen så ska jag hem och fortsätta längta till allt kul som kommer hända denna helg och senare. Vi ska ju till grönan :D.

Längtar så himla mycket till allt kul, längtar du till något speciellt? :)<3

Imorgon efter skolan har jag match i Kista, "önska oss lycka till" ;). Ha en bra fortsatt torsdag!


kolla hur mycket det steg på en dag :O haha vad kul att ni läser :D<3


Pussel!



ref="http://www.flash-gear.com/index.php?puz" mce_href="http://www.flash-gear.com/index.php?puz">
provided by flash-gear.com

6/5-09 -- HUHUHU :'(

Läste nyss på Twilightsweden att New moon trialen är försenad "/, den kommer istället att komma ut någon gång i slutet av maj, jag som längtat så... Men man får väll vänta och se.
Juste Kelly Clarkson ska typ bidra med en låt till New moon, den heter "Did you" ni kan hitta den på Youtube, men jag orkade inte lägga in den.

Just nu sitter jag och kollar på "Joey", det har precis börjat. Ska väll typ se klart på det och sen ska vi äta, vi ska äta Ceasarsallad, det är skit gott, mumms fillibabba ;).

Vi kanske blir lite fler på söndag, jag, Erica (det är säkert) Sofia och Amanda (inte säkert, men kanske), Reebcka har frågat, men hon ska fira sina kusiner, två av dom fyller typ år, eller vad hon sa.

Idag efter skolan har jag varit med Rebecka vi satt framför TV.n och datan, hehe.
Idag i skolan hade vi även långidrott och då hade vi någon rolig japansk kampsport, haha det var skit kul, men
Rebecka tog typ i allt hon hade xD haha och så råkade hon sparka mig i magen, uhuh.
Vi hade även assor andra saker som fotboll, volleyboll, streetbasket och innebandy. Juste ni vet "Valpen" från Robinson, han var på vår idrott och han höll i innebandyn, haha. Så jag, Rebecka och Sofia snackade lite med honom xD, om det inte kopplar vem han var så är det han som bara låg där xD hahahaha, jag och Rebecka råkade typ säga
det när han var i närheten :O, ojoj ;).

Imorgon har vi syslöjd och då får jag tillbaka min tunika, sen efter skolan så har vi fotbollsträning, efter träningen så är det möte om Spanien, åh jag längtaaaar!

Ha en bra Onsdagskväll!

14 Dagar till Spanien! :)


5/5-09 -- Regn "/

Usch, vad jag hatar regn...
Idag har jag varit i skolan, men inget speciellt har hänt. Snart ska jag rida, eller typ om nån timme, vi kommer typ ha teori, urk.

På söndag ska jag och Erica (kanske Amanda) till grönan, jippiee ;).

Juste idag har jag fått min nya kläder som jag har beställt från gina :D, har på mig dom just nu, men ni får en bild imorgon, kanske.  ;)
Har inte så mycket mer att skriva nu, så ni får ha det så bra så länge!

16 Dagar kvar till Spanien! :)

ÄLSKAR ROBERT PATTINSON!<333


4/5-09 -- Målisträning

Har precis kommit hem från målisträningen, eller jag har duschat också, men fyfan vad jobbigt det var. Det var typ tre gånger så jobbigt som vanliga fotbollsträningarna, asso jag höll typ på att dö, kändes det som.

Imorgon ska jag rida, hoppas att det går bra...

Det verkar som om det kanske inte blir grönan på lördag, Ericas innebandylag har typ "avslutning" eller vad hon sa ;). Men vet inte vilken tid så vi kanske kan åka dit efter. Eller på söndag, fast då är det så segt där, det är typ inget folk...


Nu ska jag lägga mig och läsa och sen ska jag sova. Sov gott, vakna tort xD<3


Älskar domhära shortsen från Nelly.com 'Klicka på bilden för att komma dit.


4/5-09 -- Min dag + Bilder!

Hej alla glada, idag har jag varit i skolan, vår första lektion hade vi idrott och då körde vi fotboll, kuul :).Sen så hade vi inga fler roliga lektioner. Idag hade jag utvecklingssamtal, USCH, jag hatar sånt!
Om en timme ska jag på målisträning, idag skulle jag verkligen mycket hellre vilja gå på den vanliga träningen, har inte så stor lust att köra samma träning som vi typ har gjort nu typ alla målisträningar, hehe, det är typ alltid samma, ingen fantasi eller vad!?...
På torsdag är det iallafall vanlig träning, sen så är det möte om Spanien efter träningen, tänk det är bara två veckor kvar tills jag och laget åker då, hehe, feta nice jue xD.

På lördag ska jag och Erica kanske åka till Grönan, hoppas det, för det skulle iallafall bli skit kul :). Vi ska bara kolla om hon kan, för isåfall så ska vi åka dit :).

Här kommer bilderna jag lovat er;
              

Ha det bra!

17 Dagar kvar till Spanien! :)

3/5-09 -- Förlust "/

Hejhej! Har precis ätit, och innan det så spelade jag ju fotbollsmatch, vi förlorade "/ Suck... Men det var lite roliga saker som hände, eller roliga och roliga, men här får ni höra/läsa;
Det andra lagets tränare skrek typ till sina s sög och bah: Gud vad dåliga ni är, O.S.V.

Sen så hade jag bollen, asso jag är målis, ah och då började en sparka på bollen, och;

Natha:
Men hallå vad gör du, du kan ju inte ta bollen när hon har den.
Andra spelaren: Var fan fick du luft ifrån
Natha: !?

Sen så var det en i andra laget som typ drog i Fillan hela tiden, och;

Fillan:
Men vad fan håller du på med!
Andra spelaren: Vadå!?
Fillan: Vadå, vadå? Du drar fan i mig hela tiden!
Andra spelaren: Eh nej !?
Dommaren: "Blåser av"
Deras tränare: Är det hon med röda dojjor (Fillan), hon har hållit på och snackat hela jävla matchen.

Asso fett udda lag xD hahaha.

Ha det bra så länge :)<3

(Juste jag sa ju att ni skulle få bilder som jag tog igår, men min kamera har dött, så ni får dom sen när den är laddad)


3/5-09 -- Snabt nu på morgonen...

God morgon, eller god för middag ;). Jag har nyss vaknat så jag har inte så mycket att skriva. Idag ska jag väll inte göra något speciellt,ska nog äta frukost snart.
Juste jag ska ju spela match sen, men det har jag ju redan berättat :).

Ni som känner mig, svara gärna på "frågan" som jag la ut förut... <3 Blir bara kul om vi är fler!
Ha en bra dag.


Förlåt, men jag var tvungen att lägga ut den, den är ju lite speciell xD<33

2/5-09 -- Fel, fel, fel...

Åh vad trött jag blir, när jag skulle försöka ordna bloggen lite till så blev allt bara fel... Och headern blev suddig och så kunde man inte få den på rätt plats "/,jag provade alla storlekar...

Idag har jag haft skit tråkigt, (som hela helgen har varit)... Jag kom precis hem från Oxenstiernas där åt jag och pappa middag.
På morgonen har jag varit ute med Ozzy och då tog jag några bilder, orkar inte lägga in dom nu så ni får dom no imorgon. Imorgon ska jag även spela match mot Bele Barkaby FF, önska oss lycka till ;)<3.

Jag looovar att jag ska göra min blogg finare, då jag inte är så jävla trött :). Ha en fortsatt trevlig helg!


2/5-09 -- Fråga!?







2/5-09 -- Ny header

Just nu håller jag på med en ny header för det hhände något konstigt med den jag hade innan, asso det blev helt blått, om det inte bara är på min data så ser ni nog hur det ser ut. Men det gör ju inte mig något för jag har ju ändå tänkt göra en ny ;).

Ska nog sova snart, börjar bli lite trött. God natt...

1/5-09 -- Fixat lite

Så, äntligen har jag fixat lite på bloggen. Jag ändrade headern, men blev inte så nöjd, men den får vara kvar tills vidare. Vad tycker ni om headern och det andra jag fixat?

Snart ska jag duscha och sen kommer jag kanske äta lite B&J haha, har kvar lite gann från typ 1-2 veckor sen som jag aldrig åt upp xD haha.
Vilken tycker ni är godast?
Själv så har jag bara smakat, Half baked, Cookie dough *Stavas?* och nån New york... vet inte vad den heter, men någon med nötter i. Min lista av dom tre blir (Godast först) ;
1. Half baked
2. Cookie dough *Stavas?*
3. New york... Den var inte alls god ;)

Aja nu ska jag gå och duscha.


Tryck gärna på länken här under så kommer ni till en toppen sida!

*TRYCK*

1/5-09 -- Okej, nu ska jag börja skriva ;) haha

Hej alla som tar en liten titt i min blogg som jag nu ska börja skriva i ;). Haha.
Som ni ser har jag gjort en header, men jag ska ändra den och så ska jag fixa lite mera på bloggen, det ser ju inte så kul ut just nu :).
Har ni någon bra idé på någon fin somrig färg? Jag funderar på ljusblå.
Då har jag iallafall något att utgå ifrån.

Idag har jag varit hemma och haft tråkigt, jag har spelat lite fotboll, eller jag har sparkat fotbollen mot väggen ;).

Ingen är hemma idag av familjen, mamma jobbar, pappa och Denise är på hopptävlingoch dom har även tagit med sig Ozzy (vår hund) så jag kan inte äns gå ut med honom. Fast om jag inte glömt min kamera hos mamma så kan jag ta lite kort, får se om det kommer lite bilder ikväll ;).



RSS 2.0